Vi har svært god lokalkunnskap og har et godt samarbeid med flere av Tromsøs beste aktivitetstilbydere. Vi elsker å yte service, og bruker mer enn gjerne vår kompetanse til å skreddersy den perfekte ferien eller arrangementet for deg!

Hva kan man gjøre i Tromsø?

Dette er et spørsmål vi får daglig, der vi svarer med at byen vår må være den byen i Europa som tilbyr flest aktiviteter. Her kan du velge alt fra en rolig og avslappende ferie – til en ferie med et ekstremt høyt aktivitetsnivå. Det er ofte denne perfekte miksen som gjør at reisende legger turen til oss. Vi har en rå arktisk natur som gjør at vi kan garantere deg at du føler deg forfrisket og fresh når du forlater. Vi har hentet gjester på flyplassen som har latterkrampe før de setter seg i bilen – fordi lufta her er så ren. “High on fresh air” kaller vi det syndromet.

Ved å bo i en hytte på Tromsø Lodge & Camping har du den perfekte basen for din opplevelsesferie.

Da bor du praktisk talt i naturen og samtidig sentralt til det urbane bylivet. Vi ønsker å forenkle reiseplanleggingen din og tilbyr derfor oss å sette sammen et skreddersydd opplegg for deg. Alle aktiviteter på denne siden kan bestilles via bestillings-skjema under eller direkte hos oss i resepsjonen ved ankomst. OBS! Dette er en service vi tilbyr utelukkende for gjester boende på Tromsø Lodge & Camping.

La ditt arktiske eventyr begynne: Velkommen til oss!

Be om et aktivitetstilbud nederst på denne siden

 

Vinter

Hundesledekjøring

Voksen fra kr. 1.940,-

Student fra kr. 1.746,-

Ungdom (13-17 år) fra kr. 1.746,- (OBS! Kun mulig på tur med fører)

Barn (4-12 år) fra kr. 970,- (OBS! Kun mulig på tur med fører)

northern light hunting

Nordlysjakt

Nordlysjakt, voksen fra kr. 1.275,-

Nordlysjakt, barn (8-12år) fra kr. 975,-

Privattur, 1-7 pers. kr. 9.975,- / 8-16 pers. kr. 19.975,-

Sommer

Book overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her hos på Tromsø Lodge & Camping. Vi gjør alt vi kan for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold, samt oppleve alt det vi kan tilby i Tromsø.

Vi gleder oss til å få deg på besøk.

Kom å prat med oss i resepsjonen eller gi oss et ring eller en epost om det er noe du lurer på.