RIB-tromso-midnattssol

Å oppleve midnattssol på havet, med de vakre røde, oransje og gule fargene, er en fantastisk opplevelse. Denne morsomme og spennende turen på havet er perfekt for deg som søker fart og moro, og samtidig vil oppleve en slående natur. Å se solen, byen, fjellene, fjordene og det idylliske arktiske landskapet ombord en båt er en super måte å utforske på – samtidig som opplevelsen av å være med en RIB (Rigid Inflatable Boat) gir en ekstra spennende dimensjon til turen.


 

Kom nær det lokale dyrelivet, som inkluderer niser, ørn, sel, fugl og mye mer, i fjordene og sundene rundt Tromsø. Dette er en fantastisk opplevelse for fotografi-entusiaster og alle som har glede av litt fart og moro, ettersom dere vil komme svært nær elementene med RIB’en. Været avgjør hvilke områder dere vil utforske, men vi garanterer at du kommer til å ha en morsom og god opplevelse.

Før turen vil kapteinen informere om turen, gi en sikkerhets-briefing, og sørge for at du er godt nok kledd for turen – med termodress, støvler, balaklava og briller. Crewet vil gjøre sitt aller beste for å gi deg en god og annerledes opplevelse på havet.

 

Denne RIB-turen vil gi fantastiske fotografi-muligheter, så husk å ta med et kamera!


HVA ER INKLUDERT?
  • En erfaren guide
  • Tur med RIB
  • Varm termodress, balaklava, votter og briller
HVA MÅ DU TA MED?
  • Varme klær og sko/støvler, solbriller og kamera
VARIGHET
  • 2-3 timer

 

Denne aktiviteten er ikke egnet for barn under 12 år, eller for gjester som er gravide, har hjertesykdommer, ryggproblemer eller andre fysiske begrensninger.

Facebooktwitterlinkedinmail

Pris

1200,-

Book overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her hos på Tromsø Lodge & Camping. Vi gjør alt vi kan for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold, samt oppleve alt det vi kan tilby i Tromsø.

Vi gleder oss til å få deg på besøk.

Kom å prat med oss i resepsjonen eller gi oss et ring eller en epost om det er noe du lurer på.

Facebooktwitterlinkedinmail