Tromsø Lodge & Camping er stolt samarbeidspartner av Tromsø Friluftsenter. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å booke en opplevelsestur!


I RIB-båt drar vi ut til Gåsvær; et lite stykke idyll og historie i havgapet. Her forteller vi historien om Gåsvær mens vi ser på midnattssola fra båten. Dette er et område som er kjent for sin storslåtte og vakre natur. På grunn av det økosystemet i havet kan man ofte se sel, havørn, kongeørn, gråhegre, skarv, ærfugl og lundefugl i disse områdene.

Hvis vær og tidevann tillater det så tar vi et lite stopp på vår hjemplass, Risvika, hvor vår familie har levd av jordbruk og fiske i generasjoner. 

OBS! Som et ledd i å ivareta vårt miljø, samarbeider vi med et annet selskap på dager med få deltagere. Da vil vår samarbeidspartner ta deg til samme område, men med litt endret produktinnhold, men vi garanterer deg en like flott opplevelse. 


SESONG
  • 22. Mai – 10. August
VARIGHET
  • 3 timer
HVA ER INKLUDERT?
  • Guide
  • Flytedress
Kun tilgjengelig for grupper eller familier. Ta kontakt med resepsjonen for booking og mer informasjon.
Facebooktwitterlinkedinmail

Pris

Voksen: kr. 1.200,-

Barn, min. høyde 140cm. (7 - 11 år): kr 630,-

Book overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her hos på Tromsø Lodge & Camping. Vi gjør alt vi kan for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold, samt oppleve alt det vi kan tilby i Tromsø.

Vi gleder oss til å få deg på besøk.

Kom å prat med oss i resepsjonen eller gi oss et ring eller en epost om det er noe du lurer på.

Facebooktwitterlinkedinmail