CARAVAN
Vi har 54 gode oppstillingsplasser til caravaner og bobiler. Hver oppstillingsplass har asfalt, strøm samt kunstgress rett utenfor døra. Området har gratis trådløst nett tilgjengelig og nytt servicebygg med dusj, toalett, kjøkken og badstue like i nærheten. Vi har i tillegg vaskerom hvor gjester kan vaske og tørke klær. Som boende gjest har du gratis tømming av toalett og gråvann, samt påfyll av vanntank.

På sommeren har vi ytterligere ca 30 oppstillingsplasser uten strøm tilgjengelig. Disse plassene er nært servicebygget, og er noe rimeligere enn strømplassene.

Anlegget har CEE 17-kontakter (blå, litt store) i stedet for tradisjonelle stikkontakter (Schuko). Hvis dere kun har den gamle typen støpsel tilgjengelig, har vi adaptere tilgjengelig til salgs i resepsjonen.

Under sommersesongen har vi svært høy pågang på caravanområdet, noe som gjør at vi ofte blir fullbooket i løpet av dagen. Vi anbefaler derfor alle å forhåndsbestille en oppstillingsplass på forhånd. Forhåndsbestilling kan gjøres online, via mail eller telefon. Vi kan dessverre ikke love en bestemt nummerert plass ved forhåndsbooking, men vi gjør så godt vi kan med å innfri alle ønsker!

Høysesong: 15. Mai – 31. August
Lavsesong: 1. September – 15. Mai

Langtidsleie eller parkering: I perioden 1. september – 1. mai tilbyr vi en fast månedspris for langtidsleie (bo) eller parkering. Priser for sesong 2022/23 er som følger:

  • Langtidsleie (bo): kr. 6.295,- pr. mnd. inkl. strøm
  • Parkering: kr. 1.995,- pr. mnd. inkl. strøm

OBS! På grunn av stor pågang vil det per oktober 2022 kun være mulig å stå på venteliste for leie av oppstillingsplass i lavsesong. 

Book overnatting & caravan

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her hos på Tromsø Lodge & Camping. Vi gjør alt vi kan for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold, samt oppleve alt det vi kan tilby i Tromsø.

Vi gleder oss til å få deg på besøk.

Kom å prat med oss i resepsjonen eller gi oss et ring eller en epost om det er noe du lurer på.