Våre hytter:

Deluxe hyttene har høy og moderne standard. Hyttene har fult utstyrt kjøkken, bad og stue, to soverom, og sengeplass inntil 4-5 personer.

Superior hyttene har høy og komfortabel standard. Hyttene har minikjøkken, bad og stue, ett soverom, og sengeplass inntil 2-4 personer.

Tradisjonelle hytter er klassiske camping-hytter, som har en sjarmerende og koselig stil.  Her er det minikjøkken,  bad, stue, to soverom, og sengeplass inntil 4-5 personer.

Explorer hyttene er nye og moderne hytter. Hyttene har minikjøkken, bad og sengeplass inntil 4 personer.

Økonomi hyttene er små hytter med sengeplass til 2 personer, og er uten vann og toalett – fasiliteter. Gå-avstand til servicebygg  er 150 meter.

 

Sengetøy, håndklær og sluttvask er inkludert i pris på alle hyttene.

Alle hyttene våre har røykvarslere som er direkte koblet opp mot vårt vaktselskap. Dette gir en rask og sikker varsling dersom det skulle oppstå røykutvikling i hytta.

Vi tilbyr muligheten til å sette inn ekstraseng på de største hyttekategoriene våre. Vennligst ta kontakt med oss før du bestiller dersom dette er ønskelig.

Alle hyttene er røykfri, har gratis parkering samt WiFi.

Våre overnattingstilbud

Book overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her hos på Tromsø Lodge & Camping. Vi gjør alt vi kan for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold, samt oppleve alt det vi kan tilby i Tromsø.

Vi gleder oss til å få deg på besøk.

Kom å prat med oss i resepsjonen eller gi oss et ring eller en epost om det er noe du lurer på.