Vi tilbyr 58 hytter i ulike kategorier, samt plass for campingvogn og bobil.

 

Våre hytter:

Deluxe- og Superior-hytter er av høy og moderne standard. Hyttene har kjøkken, samt sengeplasser fra 1-6 personer.

Explorer hyttene er arkitekttegne og moderne hytter som kommer i salg fra og med medio februar. Hyttene er på 20 effektive kvadratmeter, og har sengeplass inntil 4 personer.

Tradisjonelle hytter er klassiske camping-hytter, som har en sjarmerende og koselig stil. Her er det kjøkken, samt sengeplass til inntil 4 personer.

Økonomihyttene er små hytter med sengeplass til 2 personer, og er uten vann og toalett – fasiliteter. Gåavstand til servicebygg  er ca 150 meter.

 

Sengetøy og sluttvask er inkludert i alle hyttene.

Alle hyttene våre har røykvarslere som er direkte koblet opp mot vaktselskapet Trygg Vakt. Dette gir en rask og sikker varsling dersom det skulle oppstå røykutvikling i hytta.

Vi tilbyr muligheten til å sette inn ekstraseng på de største hyttekategoriene våre. Vennligst ta kontakt med oss før du bestiller dersom dette er ønskelig.

Alle hyttene er røykfri, har gratis parkering og WiFi.

OBS! I peroden januar til februar 2020 vil internettet vært under utbedring ved deler av campingplassen. Stabilt nett finnes til en hver tid i vår resepsjon, gratis for alle besøkende.

Våre overnattingstilbud

Book overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her hos på Tromsø Lodge & Camping. Vi gjør alt vi kan for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold, samt oppleve alt det vi kan tilby i Tromsø.

Vi gleder oss til å få deg på besøk.

Kom å prat med oss i resepsjonen eller gi oss et ring eller en epost om det er noe du lurer på.