Årets hyggeligste påskekampanje!

Ta med hele gjengen og tilbring påskeferien i våre tradisjonelle påskehytter. Kampanjepris: kr 5.000,- for hele uken!

Påskeferie er tiden for hyttekos sammen med familie eller venner, skiturer, brettspill og kvikklunsj. Hos oss kan du oppleve alt dette, og mer, og fortsatt være bare et steinkast unna Tromsø sentrum. Med idyllisk plassering og flotte turmuligheter garanterer vi påskekos og skikkelig «hytte-stemning»!

For bare 5.000,- kan du bo hos oss gjennom hele påsken. Vi holder åpent hver dag og arrangerer rebusløp for barna.

Ring eller send e-post for å bestille årets påskeferie!

Nærbilde av en voksen og et barn som ligger i snøen og smiler. Foto.

Aktiviteter

Våre hytter er omgitt av fantastisk natur, noe som byr på både flotte turmuligheter og andre opplevelser. Påskeferie betyr ski, enten det er snakk om langrenn, alpint eller toppturer. Med Norges vakreste fjell, langrennsløyper som nærmeste nabo, Fjellheisen og et alpinanlegg en kort kjøretur unna, har du hos oss muligheter til det aller meste.

Til alle våre gjester tilbyr vi også fantastiske aktiviteter organisert av våre partnere. Her får du muligheten til å bli med på hundekjøring, prøve isfisking, eller begi deg ut på nordlysjakt dersom været tillater det. Ved å bo hos oss beholder man også nærheten til et livlig byliv.

Gjør det enkelt, ta med familien, venner eller kjæresten på påskeferie hos oss!

 

Book årets påskeferie per telefon eller send e-post!

Book overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her hos på Tromsø Lodge & Camping. Vi gjør alt vi kan for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold, samt oppleve alt det vi kan tilby i Tromsø.

Vi gleder oss til å få deg på besøk.

Kom å prat med oss i resepsjonen eller gi oss et ring eller en epost om det er noe du lurer på.