Vi tilbyr utleie av 54 oppstillingsplasser for bobil og campingvogn året rundt

Oppstillingsplassene er på asfalt, med kunstgress ved siden av, og har egen strømtilkobling. Vi tilbyr 51 oppstillingsplasser på 9-meter, og 3 oppstillingsplasser på 12-meter.

Det er gratis Wi-Fi på området, og vi har inkludert fri tilgang til servicebygg med dusj og toalett, felleskjøkken og badstue, samt bruk av tømmestasjon og vannpåfylling, for gjester som bor hos oss.

Viktig informasjon om fortelt: På grunn av nye regler om krav til avstand mellom bobil/campingvogn, er det dessverre ikke tillatt å sette opp fortelt hos oss. Vi har stor forståelse for at dette byr på utfordringer for våre gjester, men vi ber om at dette respekteres av hensyn til brannsikkerhet.

Under sommersesongen opplever vi svært høy pågang, og vi vil derfor oppfordre til å reservere en plass i forkant. Dette kan gjøres via vår booking-portal, eller ved å ta kontakt med oss i våre åpningstider.

Vi gjør oppmerksom på at prisendringer kan forekomme ved større arrangement/samlinger. Se eksakte priser under booking for den gjeldende perioden.

 

Langtidsleie eller lagring

I perioden 1. september – 1. mai er det mulig å leie oppstillingsplass for å enten bo, eller lagre bobil/campingvogn, på månedsbasis.

Priser for sesong 2024-25 er som følger:

Langtidsleie: kr. 7.035,- per kalendermåned

Lagring/parkering: kr. 2.235,- per kalendermåned

OBS! – Det vil kun være et bestemt antall plasser tilgjengelig for langtidsleie i lavsesong. Ta kontakt med oss i våre åpningstider hvis du ønsker å vite mer, eller hvis du har noen spørsmål om langtidsleie.