Caravan
I juli 2015 åpnet vi helt ny bobilslette for caravan og bobil, noe som har gitt en stor forbedring fra det forrige området vårt.
Vi har 54 oppstillingsplasser hvor hver plass har en plan asfaltplass til campingvogna eller bobilen, strøm like ved og kunstgress rett utenfor døra. Området har gratis trådløst nett tilgjengelig og nytt servicebygg med dusj, toalett, kjøkken og badstue like i nærheten.
NB! Det nye anlegget har CEE 17-kontakter (blå, litt store) i stedet for tradisjonelle stikkontakter (Schuko). Hvis dere kun har den gamle typen støpsel tilgjengelig har vi adaptere tilgjengelig for å kjøpe eller låne i resepsjonen.

Under sommersesongen har vi svært høy pågang på caravanområdet, noe som gjør at vi ofte blir fullbooket i løpet av dagen. Hvis dere vet hvilken dag dere kommer til Tromsø og ønsker å bo hos oss anbefaler vi derfor å forhåndsbestille en plass. Forhåndsbestilling kan gjøres via mail eller telefon.

Høysesong: 15. Mai – 31. August
Lavsesong: 1. September – 15. Mai

I lavsesongen har vi mulighet til å leie plass for bobil/caravan på langtidsleie, både for å bo og for å lagre over vinteren. Ta kontakt på mail/telefon for priser og bestilling.

Facebooktwitterlinkedinmail

Høysesong

Bobil/Campingvogn NOK 425,-
Buss NOK 425,-
Prisendring: Vi gjør oppmerksom på prisendring ved større arrangement/samlinger. Ta kontakt for mer informasjon.

Lavsesong

Bobil/Campingvogn NOK 325,-
Buss NOK 325,-
Prisendringer: Vi gjør oppmerksom på prisendring ved større arrangement/samlinger. Ta kontakt for mer informasjon.

Book overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her hos på Tromsø Lodge & Camping. Vi gjør alt vi kan for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold, samt oppleve alt det vi kan tilby i Tromsø.

Vi gleder oss til å få deg på besøk.

Kom å prat med oss i resepsjonen eller gi oss et ring eller en epost om det er noe du lurer på.

Facebooktwitterlinkedinmail