Caravan
I juli 2015 åpnet vi helt ny bobilslette for caravan og bobil, noe som har gitt en stor forbedring fra det forrige området vårt.
Vi har 54 oppstillingsplasser hvor hver plass har en plan asfaltplass til campingvogna eller bobilen, strøm like ved og kunstgress rett utenfor døra. Området har gratis trådløst nett tilgjengelig og nytt servicebygg med dusj, toalett, kjøkken og badstue like i nærheten.
NB! Det nye anlegget har CEE 17-kontakter (blå, litt store) i stedet for tradisjonelle stikkontakter (Schuko). Hvis dere kun har den gamle typen støpsel tilgjengelig har vi adaptere tilgjengelig for å kjøpe eller låne i resepsjonen.

Under sommersesongen har vi svært høy pågang på caravanområdet, noe som gjør at vi ofte blir fullbooket i løpet av dagen. Hvis dere vet hvilken dag dere kommer til Tromsø og ønsker å bo hos oss anbefaler vi derfor å forhåndsbestille en plass. Forhåndsbestilling kan gjøres via mail eller telefon.

Høysesong: 1. juni – 31. august
Lavsesong: 1. september – 31. mai

I lavsesongen har vi mulighet til å leie plass for bobil/caravan på langtidsleie, både for å bo og for å lagre over vinteren. Ta kontakt på mail/telefon for priser og bestilling.

Telt
Teltområdet vårt ligger i et skogsområde nært hytteområdet, over ei lita gangbru. Det er dessverre ikke mulig å kjøre bil eller motorsykkel over til teltområdet, men vi har parkering tilgjengelig like ved gangbrua. Det er ikke tilgang til strøm på teltområdet.

Hvis dere leier en teltplass vil dere også ha tilgang til servicebyggene våre med dusj, toalett, kjøkken og badstue. Det trådløse nettet vårt når ikke hele teltområdet, men det er godt med sitteplasser på felleskjøkkenet og i resepsjonsområdet om dere ønsker å bruke det der.

Det er vanligvis ikke nødvendig å forhåndsbestille teltplasser, da vi ikke har et bestemt antall plasser. Hvis dere ankommer etter åpningstid kan det være lurt å ringe først, så legger vi ut konvolutt med info og nøkkelkort til servicebygget i postkassen ved resepsjonsdøra.

Facebooktwitterlinkedinmail

Høysesong

Bobil/Campingvogn NOK 395,-
Buss NOK 395,-
Telt med bil NOK 225,-
Telt uten bil NOK 205,-

Lavsesong

Bobil/Campingvogn NOK 315,-
Buss NOK 315,-
Telt med bil NOK 185,-
Telt uten bil NOK 165,-

Book overnatting

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her hos på Tromsø Camping. Vi gjør alt vi kan for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold, samt oppleve alt det vi kan tilby i Tromsø.

Vi gleder oss til å få deg på besøk.

Kom å prat med oss i resepsjonen eller gi oss et ring eller en epost om det er noe du lurer på.

Facebooktwitterlinkedinmail