Caravan
Vi har 54 oppstillingsplasser hvor hver plass har en plan asfaltplass til campingvogna eller bobilen, strøm like ved og kunstgress rett utenfor døra. Området har gratis trådløst nett tilgjengelig og et oppgradert servicebygg med dusj, toalett, kjøkken og badstue like i nærheten.
NB! Anlegget har CEE 17-kontakter (blå, litt store) i stedet for tradisjonelle stikkontakter (Schuko). Hvis dere kun har den gamle typen støpsel tilgjengelig har vi adaptere tilgjengelig til salgs i resepsjonen.

Under sommersesongen har vi svært høy pågang på caravanområdet, noe som gjør at vi ofte blir fullbooket i løpet av dagen. Hvis dere vet hvilken dag dere kommer til Tromsø og ønsker å bo hos oss anbefaler vi derfor å forhåndsbestille en plass. Forhåndsbestilling kan gjøres online, eller via mail og telefon.

Høysesong: 15. Mai – 31. August
Lavsesong: 1. September – 15. Mai

Langtidsleie eller parkering: I perioden 1. september – 1. mai tilbyr vi en fast månedspris for langtidsleie (bo) eller parkering. Priser for sesong 2022/23 er som følger:

  • Langtidsleie (bo): kr. 6.295,- pr. mnd. inkl. strøm
  • Parkering: kr. 1.995,- pr. mnd. inkl. strøm

OBS! På grunn av stor pågang vil det per oktober 2022 kun være mulig å stå på venteliste for leie av oppstillingsplass i lavsesong. 

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Høysesong

Bobil/Campingvogn NOK 475,-
Bobil/ Campingvogn uten strøm NOK 325,-
Prisendring: Vi gjør oppmerksom på prisendring ved større arrangement/samlinger. Ta kontakt for mer informasjon.

Lavsesong

Bobil/Campingvogn NOK 345,-
Prisendringer: Vi gjør oppmerksom på prisendring ved større arrangement/samlinger. Ta kontakt for mer informasjon.

Book overnatting & caravan

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold her hos på Tromsø Lodge & Camping. Vi gjør alt vi kan for at du som besøkende skal ha et behagelig opphold, samt oppleve alt det vi kan tilby i Tromsø.

Vi gleder oss til å få deg på besøk.

Kom å prat med oss i resepsjonen eller gi oss et ring eller en epost om det er noe du lurer på.

Facebooktwitterlinkedinmail