Søk
Close this search box.

Om oss

Ligger i den fantastiske villmarken, nær et urbant byliv

Velkommen til Tromsø Lodge and Camping!

Vår historie starter tidlig på 80-tallet, men campingen har vært driftet siden 70-tallet (muligens tidligere også) under navnet «Elvestrandvegen Camping», med Tromsø kommune som eier.

I 1983 kom Tromsø kommune til den lokale idrettsorganisasjonen TUIL (Tromsdalen Ungdoms- og Idrettslag) med et ønske om at de skulle overta driften av campingplassen, mot å inngå en 30-års leieavtale. Og i 1985 ble navnet til campingplassen endret til «Tromsdalen Camping», og selskapet TUIL AS ble etablert.

I perioden mellom 2001 og 2004 var man i en prosess som resulterte i at TUIL overtok eierskapet til campingen, og det ble besluttet å endre navnet til «Tromsø Camping». Fram til denne perioden kunne «Tromsø Camping» tilby 32 små tømmerhytter uten innlagt vann, og 17 helårshytter.

I perioden 2007 – 2014 ble det etablert ytterligere 15 nye helårshytter, og i 2015 ble et moderne resepsjons- og serviceanlegg, samt en bobilslette med 54 nye oppstillingsplasser, ferdigstilt og gjort klart til bruk for sommersesongen.

I 2018 ble det besluttet å endre navnet på campingplassen til «Tromsø Lodge & Camping», med bakgrunn i den økende vinterturismen. I perioden som fulgte ble de gamle tømmerhyttene uten innlagt vann revet eller gitt bort til lokalbefolkning. Og i 2020 kunne campingen skilte med 22 splitter-nye moderne hytter (Explorer). I dag kan Tromsø Lodge & Camping tilby totalt 58 hytter, fordelt på 5 forskjellige hytte-kategorier. Og ved å være en del av idrettsorganisasjonen, TUIL, er campingen fortsatt med på å gjøre det mulig for barn og unge i lokalmiljøet å delta i idrett og fritidsaktiviteter.

TUIL (Tromsdalen ungdoms- og idrettslag) består av fotball, ski, friidrett og turn for folk i alle aldre. Klubben har en medlemsmasse på rundt 2000, hvorav de fleste er barn. Å være fullt eid av denne klubben betyr at hver krone gjestene våre bruker på å bo hos oss kommer våre unge idrettsutøvere til gode.

Faktisk er den store, blå bygningen du ser rett ved siden av campingen vår, den splitter-nye TUIL Arena II. Det er en arena spekket med aktivitetstilbud for barn, som gir mulighet til å drive med sport hele året. Denne arenaen kunne aldri blitt realisert hvis det ikke var for alle våre flotte gjester her på Tromsø Lodge & Camping.