Søk
Close this search box.

Spørsmål og svar

Her finner du ofte stilte spørsmål!

For øyeblikket har vi ikke utleie av ski, sykler og annet friluftsutstyr fra resepsjonen.

For leie av dette, ta kontakt med Tromsø Outdoor som leier ut det meste av vinter-, frilufts- og sportsutstyr. Det er også mulig å få dette fraktet til resepsjonen mot et tillegg i prisen.

Muligheten for å se nordlys er avhengig av to elementer:

1: Solaktivitet – En god hjemmeside for å se aktiviteten på solen er AuroraForecast.

2: Været – Selv om det kan være høy aktivitet på solen, vil nordlyset være vanskelig å se dersom det er skyer på himmelen. Sjekk været på Yr.no.

En god tommelregel er at hvis du kan se stjernene, så kan det være en mulighet for å se nordlyset.

Vi serverer frokostbuffet hver dag i resepsjonskaféen.

Ukedager: 07:30 – 10:00      Helg: 08:00 – 11:00

Frokostbuffeten består av tradisjonell norsk frokost med brød, egg, forskjellige typer pålegg, frukt, grønt og croissanter. Det serveres også varmmat og eggerøre.

Skulle du ha noen spesielle behov (f.eks allergi), ta kontakt på forhånd.

Tromsø Lodge & Camping krever forhåndsbetaling ved direkte bookinger.

Vennligst følg betalingslenken under og gjør følgende:

Føy til ordre-/reservasjons-nummer og e-postadressen ordren er registrert på.

http://online.techotel.dk/Common/Checkout.aspx?hotelid=97538&lang=no

Avbestillinger gjort innenfor den frie kanselleringsperioden (for individuelle gjester) vil bli refundert med en gang, iht. våre avbestillingsregler.

Hvis du har noen spørsmål rundt forhåndsbetaling, vennligst ta kontakt med resepsjonen på tlf. 776 38 037 eller e-post: post@tromsocamping.no

Bybuss

Det nærmeste busstoppet ligger en ti-minutters gåtur unna (700m), og heter Båthavna. Buss 20 og 24 betjener dette busstoppet, og passerer med cirka 15-30 minutters mellomrom avhengig av når på dagen det er. Kjøreturen til sentrum tar cirka fem minutter med buss.

For å komme til campingen fra byen kan man ta buss 20 eller 24 fra stoppet «Havnegata H1» ved Stortorget, utenfor Kystens Hus. Ta bussen til stoppet Båthavna, og følg veien langs elva til campingen.

All info om buss og kollektiv transport i området kan finnes på tromskortet.no .

Vi har gratis trådløst internett tilgjengelig på hele området. Navnet på nettverket vårt er «Camping».

Drosje
Spør vårt resepsjonspersonal – vi hjelper veldig gjerne til med å bestille deg en drosje til flyplassen. Skal du rekke en av morgenflyene, er det smart å forhånds reservere drosje. Vanligvis ligger prisen på drosje til og fra flyplassen på rundt 250kr-350kr.

Bybuss
Det er også mulig å bruke bybussene for å komme hit fra flyplassen.
Buss 24 vil gå fra flyplassen til stoppet Båthavna. Derfra er det en ti-minutters gåtur opp dalen langs elva til oss.
Bussbilletter er tilgjengelig kontant på bussen (ca.50kr), i kiosken på flyplassen, eller med appen Troms Mobillett (ca.35kr). Hvis dere har tenkt å bruke bussen flere ganger under oppholdet finnes det også døgn- eller ukesbilletter til salgs som kan lønne seg i stedet for enkeltbilletter.

Hvis man vil gå er nærmeste matbutikk Eurospar Tromsdalen bak Ishavskatedralen. Butikken ligger en cirka 15-20 minutters gåtur fra campingen.

Hvis man vil kjøre er det enklest å kjøre til Eurospar Tomasjord. Kjør ned til hovedveien (E8) fra campingen, sving inn til høyre og fortsett rett fram gjennom to rundkjøringer. Du vil da se butikken på venstre hånd. Kjøreturen hit tar cirka fem minutter.

I juli 2015 åpnet vi helt ny bobilslette for caravan og bobil, noe som har gitt en stor forbedring fra det forrige området vårt.
Vi har 54 oppstillingsplasser hvor hver plass har en plan asfaltplass til campingvogna eller bobilen, strøm like ved og kunstgress rett utenfor døra. Området har gratis trådløst nett tilgjengelig og nytt servicebygg med dusj, toalett, kjøkken og badstue like i nærheten.
NB! Det nye anlegget har CEE 17-kontakter (blå, litt store) i stedet for tradisjonelle stikkontakter (Schuko). Hvis dere kun har den gamle typen støpsel tilgjengelig har vi adaptere tilgjengelig for å kjøpe eller låne i resepsjonen.

Under sommersesongen har vi svært høy pågang på caravanområdet, noe som gjør at vi ofte blir fullbooket i løpet av dagen. Hvis dere vet hvilken dag dere kommer til Tromsø og ønsker å bo hos oss anbefaler vi derfor å forhåndsbestille en plass. Forhåndsbestilling kan gjøres via mail eller telefon.

Vi har vaskerom like ved resepsjonen. Hvis dere ønsker å benytte dere av dette kan man booke tid i resepsjonen.

Ta kontakt med resepsjonen ved spørsmål rundt priser og tilgjengelighet.

Rengjøring og sengetøy er inkludert i prisen på alle våre hytter.

Av hensyn til miljøet vil vi ikke rengjøre hyttene hvor rengjøring er inkludert daglig. Hvis dere ønsker daglig rengjøring, vennligst kontakt resepsjonen.

Hvis det er ønskelig, kan man selvsagt ta med eget sengetøy. Soveposer går også fint å ta med.

Innsjekk er mulig fra kl.15:00 på ankomstdagen.

Hvis dere ankommer etter åpningstidene våre vil dere finne en konvolutt med navn i en grå postkasse ved døra til resepsjonen. Konvolutten vil inneholde hyttenøkler og informasjon om hvor hytta dere har leid ligger. Hvis dere har noen spørsmål når dere ankommer er vaktselskapet vårt Trygg Vakt tilgjengelig hele natta på hovednummeret vårt, 776 38 037.
Vennligst kontakt resepsjonen før kl12:00 dagen etter ankomst for å bekrefte ankomst. Vi setter pris på om dere sier fra på forhånd hvis dere vet at dere ankommer etter at resepsjonen har stengt.

Utsjekk er før kl.12:00 på avreisedagen. Nøkler og nøkkelkort leveres ved resepsjonen ved avreise. Hvis dere ønsker å sjekke ut før resepsjonen har åpnet på morgenen kan dere legge nøklene til hytta i den grå postkassen ved resepsjonsdøra.

Mange aktivitetstilbydere kombinerer nordlysjakt med andre hyggelige aktiviteter. Her kan hundesledekjøring, båtcruise og scootertur nevnes som noen. Fordelen med disse turene er at man får en flott opplevelse selv om man skulle være så uheldig å ikke få oppleve nordlys.

Dersom man ikke har egen bil, og værutsiktene i Tromsø ikke er de beste, kan det være lurt å booke en tur. Da kommer man seg ut av byen til områder der skydekket kanskje ikke er like tykt.

Alle hyttene våre er oppvarmet uten ekstra kostnad.

Det er tillatt med hund mot et tillegg i prisen (kr. 300,- per opphold/ 500.-under spesielle arrangementer) på våre Tradisjonelle- og Superior-hytter. Vennligst si fra i resepsjonen hvis dere ønsker å ta med hund inn på hytta. På Explorer- og Deluxe-hyttene våre er det ikke tillatt med hund, da disse hyttene er allergivennlige.

Hunder er velkomne på caravanområdet så lenge man har kontroll på dem. Hvis hunden gjør fra seg på området ber vi om at dette plukkes opp for å holde området rent og ryddig.

Mor og datter som sitter ved vannkanten

Har du fortsatt spørsmål?

Mer