Søk
Close this search box.

Sommerferie i Nord-Norge? Dette kan vi tilby!

Planlegger du campingferie i Nord-Norge i sommer, finner du sannsynligvis ei hytte, eller en caravanplass etter din smak hos Tromsø Lodge & Camping.

På den urbane campingplassen Tromsø Lodge & Camping i Tromsdalen, kort vei fra Tromsø sentrum, er vi klare for at campingsesongen skal gå i gang for fullt.  Også i år vil sesongen preges av nordmenn på campingferie, og Tromsø Lodge & Camping har et bredt tilbud til alle som ønsker en sommerferie i Nord-Norge.

–Tromsø Lodge & Camping skal være rammen rundt en herlig sommerferie i Nord-Norge, enten man skal på familieferie, parferie, eller venneferie, sier Daglig leder Maria Kristiansen.

– Og vi satser selvsagt på å kunne tilby strålende vær hele sommeren, legger hun til med et smil.

Book oppholdet ditt på Tromsø Lodge & Camping nå!

Dame i telt
Sommerferie i Nord-Norge? Velkommen til Tromsø Lodge & Camping! Foto: Vegard Stien

Ulike hytter

Campingplassen har 58 hytter i ulike kategorier tilgjengelige for sommergjestene våre, i tillegg til plasser for campingvogn, bobil og telt.

Hyttene er delt i fem ulike kategorier: Deluxe, Superior, Explorer, Tradisjonell og Økonomi. Her skal alle kunne finne en hytte som passer deres behov og ønsker.

– Vi har hytter for enhver smak – store, små, moderne hytter og gamle tømmerhytter, sier Kristiansen.

Deluxe-hyttene er moderne hytter med høy standard, som sto ferdig i 2014. Hyttene har et fullt utstyrt kjøkken, med blant annet stekeovn og oppvaskmaskin. Her får man også et romslig bad og en stor stue med tv, og utgang til privat balkong. I Deluxe-hyttene er det to soverom med fire separate senger. Det er mulighet for soveplass til inntil seks personer.

Deluxe-hytte

Superior-hyttene er komfortable hytter med høy standard, som har minikjøkken, bad og stue med tv. Det er ett soverom i hytta, og mulighet til soveplass for to ytterligere personer på sovesofa.

Superior-hytte

Explorer-hyttene er Tromsø Lodge & Campings nyeste tilskudd, som åpnet i februar 2020. Dette er moderne, arkitekttegnede hytter, med glassfelt i taket, slik at man kan se rett opp på vær og vind. I formen kan hyttene minne om små skip, og inspirasjonen er hentet fra oppdagere som reiste ut på havet. Her får man minikjøkken, bad og sengeplass til inntil fire personer.

Explorer-hytte

De tradisjonelle hyttene er klassiske camping-hytter i koselig og sjarmerende stil. I de tradisjonelle hyttene er det minikjøkken, bad og stue med tv. Det er to soverom med køyesenger, og soveplass til fem-seks personer.

Tradisjonell hytte

Økonomi-hyttene er små hytter med enkel standard. Her finner man en køyeseng for to, bord, stoler og en kjøkkenbenk. Hyttene har ikke vann- og toalettfasiliteter, men ligger cirka 150 meter fra servicebygget der man får tak i vann, samt kan benytte seg av toalett og dusj. Dette er et godt alternativ for de som ønsker et rimelig alternativ.

Økonomi-hytte

Camping for alle

– Superior-hyttene våre passer veldig godt til par, og kanskje særlig voksne par som synes det er deilig med sofakrok og tv, samt muligheten til å sitte ute og nyte kveldssola, sier Kristiansen.

De mest populære hyttene, som Tromsø Lodge & Camping får flest bookinger på, er derimot de tradisjonelle hyttene.

– Disse bookes mye av familier, ettersom de har to soverom og mulighet til å ha med hund. I tillegg får vi mange bookinger på Explorer-hyttene våre. Det er de nyeste, og kuleste av hyttene på campingplassen!

Camping med vogn eller bobil

Det er selvsagt også mulig å campe med bobil eller campingvogn på campingplassen vår i Tromsdalen. I juli 2015 åpnet vi helt ny bobilslette for caravan og bobil, med totalt 54 oppstillingsplasser.

Hver plass har en plan asfaltplass til vogn/bil, strøm og kunstgress. Det finnes også tilgjengelige teltplasser.

– Vi har et moderne kjøkken tilgjengelig for alle gjester, der de kan tilberede og spise egen mat. I servicebygget har vi flere dusjer og toaletter, forteller Kristiansen, og understreker at det er snakk om «alenedusjer», ikke dusjer i fellesanlegg.

– Det er viktig for oss at både dusjene og toalettene er rene og fine, og gir mulighet for privatliv, sier hun.

Tromsø Lodge & Camping har 54 oppstillingsplasser for bobil eller campingvogn. Foto: Vegard Stien

Nyt sommeren

På Tromsø Lodge & Camping er vi opptatt av at gjestene våre skal få en best mulig sommer, og vi har flere tilbud som underbygger det.

Campingplassen har for eksempel et eget grillområde med grillhytte, som er tilgjengelig for alle gjestene.

– Hver dag serverer vi frokost fra 08.00 til 11.00, i tillegg til at vi selger ferske bakevarer om morgenen: brød, rundstykker og kanelsnurrer, forteller Kristiansen.

– I resepsjonen selger vi også kaffe, te og kioskvarer. Vi har dessuten ei flott uteservering med alle rettigheter, der man kan nyte sommerdagene.

Aktivitet på campingen

Ønsker man å utforske Tromsø, finnes det mulighet for å leie sykkel på campingplassen i sommer. Da kan man enkelt ta seg ut på utflukt, eller inn til Tromsø sentrum for litt byliv.

I Tromsdalselva, like ved hyttene, kan man fiske etter ørret, eller ta seg en dukkert. Ønsker man seg ei sportsøkt, har man fotballbane like ved campingplassen.

– Fotballbanen på TUIL Arena kan benyttes av gjestene når den ikke er i bruk av A-laget. Vi har en ballpose i resepsjonen – det er bare å låne, sier Kristiansen.

Velkommen til en herlig sommerferie på Tromsø Lodge & Camping!

I Tromsdalselva kan man både bade og fiske.

Book ditt opphold

På utkikk etter eventyr?

Opplev

Tromsdalen og omegn